fbpx

Alpha Bio Zubni Implanti

Alpha Bio Zubni Implanti – Specijalna Promo Akcija

Alpha Bio Zubni Implanti Promo Cena

Alpha Bio zubni implanti su najpovoljnija I najkvalitenija zamena za zube koji Vam nedostaju. Usled nedostatka zuba, hrana koja je nekada imala tako dobar ukus možda više ne deluje prijatno; razgovori sa kolegama mogu postati neprijatniji jer brinete o izgledu zbog osmeha. Srećom za one kojima je potreban blistav osmeh pun samopouzdanja I veća efikasnost žvakanja, postoji rešenje: Alpha Bio Zubni Implanti!

 

Alpha Bio je deo Nobel Biocare korporacije svetki poznate kompanije po kvalitetnim I dugotrajnim zubnim implantima. Stomatološka ordinacija Dentalux u saradnji sa Alpha bio kompanijom nudi zubne implante renomiranog brenda po promotivnoj ceni od 295€. Dugogodišnjom saradnjom sa njima uspeli smo da vam omogućimo najpovoljniju cenu zubnih implanta u Srbiji! Ova ponuda je ograničena i važi za prvih 100 implanta.

Zašto preporučujemo Alpha Bio Zubne Implante?

 

Alpha bio implanti pružaju jaku osnovu i trajno će nadoknaditi vaš izgubljeni zub, istovremeno osiguravajući da vaš implant izgleda I funkcioniše potpuno isto kao I zdrav zub. Zubni implanti su novi „zlatni standard“ za ljude sa gubitkom zuba. Implantati pružaju snažne temelje koji izgledaju poput zuba bez ikakvih ograničenja, pružajući vam mogućnosti da zamenite zube koji nedostaju i ponovo se nasmešite!

 

Zubni implantati su, za razliku od ostalih opcija kao što su proteze ili mostovi, trajni i laki za održavanje. Oni će osigurati vaš zdrav osmeh, kao i dobru sposobnost žvakanja do kraja vašeg života.

Prednosti Zubnih Implanta

 

Zubni implanti su trajni i zahtevaju minimalno rutinsko održavanje. Trajaće do kraja vašeg života pružajući vam zdrav osmeh koji odoleva vremenu. Stomatološka ordinacija Dentalux daje doživotnu garanciju na zubne implante!

 

– Za razliku od ostalih stomatoloških opcija kao što su veštački zubi (proteze) ili mostovi, nema ograničenja za žvakanje hrane zbog nedostatka prostora između njih. Pacijenti su prijavili da mogu da jedu bilo šta nakon što su im ugradili zubne implantate!

Alpha Bio zubni implanti različitih vrsta i veličina

Da li svako moze da ugradi Alpha Bio zubne implante?

 

Svako ko želi da nadomesti zub koji nedostaje može dobiti Alpha Bio zubne implantate. Čitav proces od konsultacija do instalacije traje kratko a procedura je potpuno bezbolna.

 

Cena zubnih implantata

 

Zubni implantati su dugoročno ulaganje u zdravlje i zdravlje vaših zuba. Implanti su opravdana investicija s obzirom da znatno olakšavaju svakodnevno konzumiranje hrane I ulepšavaju Vaš osmeh. Cena Alpha bio zubnog implanta je trenutno samo 295€ I nakon 100 ugrađenih implanta, cenu čemo vratiti na staro.

 

Ukoliko nemate nijedan zub, iskoristite promotivnu cenu da po povoljnoj ceni od samo 1.880€ dobijete 4 implanta I privremeni most koji je fiksan.

 

Povoljni I kvalitenti zubni implanti sa doživotnom garancijom, na klik od vas!

All on 4 sa Alpha Bio Implantima

 

All on 4 odvija se u dve faze I potrebno je da prođe određeni vremenski period izmešu poseta.

 

Prva faza: U prvoj poseti se izvade svi zubi, postave 4 implantata i napravi privremeni most koji je fiksiran pomocu šrafova (ne skida se). Cena prve faze zavisi od implanta koje izaberete:

 

Promo Cena all on 4  sa Alpha Bio implantima za prvu fazu je  3.000€  1.880€.

 

Druga faza: Posle 4 meseca se napravi definitivan most koji je šrafovima fiksiran za zubne implante

 

Promo Cena all on 4  sa Alpha Bio implantima za drugu fazu je 1.900€  1.590€.

Procedura Ugradnje Implanta u 3 Koraka

 

1. Nakon što stupite u kontakt sa nama, poslaćemo Vam uput za 3d snimanje.

 

2. Na stomatološki pregled dolazite isključivo sa 3d snimkom i ukoliko je moguća ugradnja implanta, zakazaćemo termin za intervenciju. Tom prilikom plaćate samo 50% čime ste praktično rezervisali implant po promotivnoj ceni. Akcija je organičena brojem implanta.

 

3. Na zakazani termin dolazite kako bismo ugradili implantate i tada uplaćujete preostali iznos od 50%

Ostale usluge ordinacije Dentalux

Zubni implanti

All on 4

Sinus Lift

Stomatološka ordinacija Dentalux se nalazi u Beogradu, na Vračaru i medju stalno zaposlenim ekspertima je: Dr Zoran Stajić, specijalista Oralne Hirurgije.

Dr Zoran Stajić / specijalista oralne hirurgije / dr_zoran2002@yahoo.com

Završio je Stomatološki Fakultet Univerziteta u Beogradu. Postdiplomske studije iz implantologije i parodontologije završio je na Stomatološkom fakultetu u New York-u u SAD-u. Specijalizaciju iz oralne hirurgije zavrsio je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Osim oralnom hirurgijom bavi se i ostalim granama stomatologije. Stručno se usavršavao kako u Sjedinjenim Američkim Državama tako i u Evropi. Jedan je od prvih koji je u većoj meri počeo da koristi lasere u stomatologiji u našoj zemlji. Usavršavanje u primeni lasera u stomatologiji obavio je u Izraelu i SAD-u. Član je američke akademije za lasersku stomatologiju i redovan učesnik njihovih kongresa. www.laserdentistry.org

Call Now Button