fbpx

Dentalni turizam

Stomatološki turizam

dentalni turizamGrana medicinskog turizma pod nazivom dentalni turizam iliti stomatološki turizam obuhvata odlaženje van svoje zemlje zarad korišćenja stomatoloških usluga, a često podrazumeva i mini odmor. Dakle dobijate i novo iskustvo i novi osmeh u isto vreme, pritom se odmarate od uobičajne svakodnevnice, a uz to su cene stomatološki usluga povoljnije!

 

Takvu vrhunsku uslugu po pristupačnijim cenama turistima nudi naša ordinacija. Stomatološka ordinacija Dentalux je ugostila mnogo pacijenata iz inostrantsva tokom 27 godina svog postojanja i pružila im stomatološku negu koju su tražili, i to po najboljim uslovima.

 

Vrlo popularna destinacija za dentalni turizam je upravo Srbija i posećuju je građani Austrije, Italije,  Švedske, Nemačke, Švajcarske i drugih zemalja, pa čak i SAD-a i Kanade. Poslednjih godina se broj turista koji dolaze u Beograd zarad stomatoloških usluga višestruko povećao. Mnogi od njih su se obratili upravo Dentalux stomatološkoj ordinaciji, gde smo pružili vrhunsku uslugu po ceni nižoj od cene u državi iz koje dolaze. Dentalni turizam u Srbiji je popularan jer pacijenti dobijaju jednaku ili čak i bolju uslugu nego u drugoj državi, a pri tom su cene stomatoloških usluga puno povoljnije.

 

Naši stomatolozi su afirmisani i poznati van granica Srbije po praksi koju su stekli tokom studiranja i kompletnog obrazovanja.

dentalni turizam

Osim stručnog osoblja, naša ordinacija ne zaostaje za inostranim I po opremi I materijalu koji koristi. Dentalux je moderno opremljena stomatološka ordinacija u kojoj vrhunski stručnjaci, dr Zoran Stajić, specijalista oralne hirurgije i dr. Srđan Konatar  specijalista stomatološke protetike koriste najsavremenije materijale i tehnike, i opremu. Naši lekari su završili veliki broj obuka u inostrantsvu, i i dalje često odlaze u inostranstvo na usavršavanje kako bi našim pacijentima omogućili što bolju negu, a sebi mir, spokoj i sreću znajući da smo dali sve od sebe za svakog pacijenta i za svaki osmeh.

 

Pacijenti nekada greše, poredeći cenu usluga u najjeftinijim ordinacijama u inostranstvu sa cenom u najboljim i najskupljim ordinacijama u Srbiji. I tada su cene u Srbiji znatno niže, ali mogu navesti na pogrešan zaključak da ta razlika nije tako dramatična kao što su očekivali. Ono što treba da znaju da je u tim slučajevima razlika u kvalitetu usluge koju mogu dobiti kod nas dramatična u odnosu na te ordinacije u inostranstvu.

Dentalni turizam u Srbiji interesuje mnoge pacijente, a oni ostaju u našoj zemlji u najčešće od sedam do deset dana, te se vraćaju zadovoljni, sa novostečenim samopouzdanjem i lepšim, blistavim osmehom, a i dalje punim novčanikom. Naravno, za svakog pacijenta se pravi individualni plan terapije koji ćemo uklopiti sa Vašim mogućnostima za dolazak u Beograd.

DENTALNI TURIZAM

DENTALNI TURIZAM U BEOGRADU

 

Glavni grad Srbije nudi turistima mnogo atraktivnih lokacija, ali i vrhunsku stomatološku uslugu u ordinaciji Dentalux koja se nalazi upravo u prestonici – Beogradu.

 

Posebno vreme i pažnju poklanjamo pacijentima iz inostranstva iz razloga što shvatamo da je potrebna hrabrost pri odluci da poverenje poklonite stomatologu iz strane zemlje, a poseta stomatologu sama po sebi nije nešto što predstavlja prijatnost. Upravo zato se tim Dentalux-a uvek trudi da Vaš boravak u prestonici Srbije učini vrlo prijatnim iskustvom koje će vam ostati lepa uspomena. Naravno, sve što nudimo se takođe odnosi i na naše sunarodnike koji rade i žive u inostranstvu.

 

Ako se odlučite za dentalni turizam u Beogradu, dobrodošli ste u našoj ordinaciji. Moguće je da Vam obezbedimo doček na aerodromu, kao i prevoz u hotel po Vašem izboru koji je u blizini naše ordinacije.

Možete da izaberete:

Hotel Hilton

Hotel Hilton

www.hilton.com/en/hotels/begbshi-hilton-belgrade/

Svi pacijenti koji imaju zakazanu intervenciju u našoj ordinaciji mogu da dobiju odličan smeštaj u hotelu Hilton po povlašćenoj ceni.

Dentalni turizam

Hotel Slavija I Slavija Lux

www.slavijahotel.com

Ili neke od apartmana koji se nalaze u blizini naše ordinacije:

Dentalni turizam

Apartmani Beograd

www.apartmanibeograd.com

 

Dentalni turizam

Stan na dan

www.stannadan.com

Tim Dentalux-a tečno govori engleski jezik, a ukoliko je potrebno može biti prisutan i prevodilac za francuski, nemački ili italijanski jezik prilikom intervencija i pregleda.

 

Plaćanje je moguće u gotovini, ali i debitnim ili kreditnim karticama Viza, Maestro i Master card, kao i domaćom karticom DIna card.

 

Zakazivanje se vrši putem telefona ili e-mail-a. Bilo bi dobro da nam putem e-mail-a pošaljete i ortopan snimak (ortopantomografy X-Ray) da bismo lakše mogli da napravimo okviran plan terapije. Na našoj kontakt strani možete pronaći naše brojeve telefona i e-mail adrese. Vaša pitanja su dobrodošla i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Ukoliko dentalni turizam vidite kao rešenje za problem, mi smo pravi izbor.

Dentalni turizam

 

Ljudi u inostranstvu izdvajaju mnogo novca i vremena na rešavanje stomatoloških problema. Najobičnije lečenje zuba košta mnogo. Zašto biste plaćali više i čekali duže na lep osmeh? U Dentalux ordinaciji radimo istim postupkom, koristimo najkvalitetnije materijale, a čekate mnogo manje na novi izgled Vašeg osmeha. Uz to je cena znatno povoljnija nego na zapadu ali opet u skladu sa kvalitetom usluge koje pružamo.

 

Nudimo Vam vrhunski kvalitet usluge sa najsavremenijim i najkvalitetnijim materijalima i opremom, a možete biti sigurni da pratimo moderne svetske standarde. Zato ne oklevajte, i ukoliko razišljate o promeni svog osmeha a niste iz Srbije obratite se našoj ordinaciji, a mi ćemo se pobrinuti da iz Srbije odete zadovoljni i nasmejani, a pritom uštedite novac. Naš cilj je da prevaziđemo Vaša očekivanja.

Call Now Button