fbpx
 

Dentalni turizam

 

Postovani, oralni hirurg, dr Zoran Stajic, bice na odmoru od 04.07. do 18.07. U tom periodu ce Stomatoloska ordinacija Dentalux biti otvorena za sve pacijente.

 

Ukoliko Vasem osmehu treba hirurski zahvat, dr Zoran ce Vas rado primiti pre odmora ili pocev od 19.07.

Dentalni turizam

Stomatološki turizam

dentalni turizamGrana medicinskog turizma pod nazivom dentalni turizam iliti stomatološki turizam obuhvata odlaženje van svoje zemlje zarad korišćenja stomatoloških usluga, a često podrazumeva i mini odmor. Dakle dobijate i novo iskustvo i novi osmeh u isto vreme, pritom se odmarate od uobičajne svakodnevnice, a uz to su cene stomatološki usluga povoljnije!

 

Takvu vrhunsku uslugu po pristupačnijim cenama turistima nudi naša ordinacija. Stomatološka ordinacija Dentalux je ugostila mnogo pacijenata iz inostrantsva tokom 27 godina svog postojanja i pružila im stomatološku negu koju su tražili, i to po najboljim uslovima.

 

Vrlo popularna destinacija za dentalni turizam je upravo Srbija i posećuju je građani Austrije, Italije,  Švedske, Nemačke, Švajcarske i drugih zemalja, pa čak i SAD-a i Kanade. Poslednjih godina se broj turista koji dolaze u Beograd zarad stomatoloških usluga višestruko povećao. Mnogi od njih su se obratili upravo Dentalux stomatološkoj ordinaciji, gde smo pružili vrhunsku uslugu po ceni nižoj od cene u državi iz koje dolaze. Dentalni turizam u Srbiji je popularan jer pacijenti dobijaju jednaku ili čak i bolju uslugu nego u drugoj državi, a pri tom su cene stomatoloških usluga puno povoljnije.

 

Naši stomatolozi su afirmisani i poznati van granica Srbije po praksi koju su stekli tokom studiranja i kompletnog obrazovanja.

dentalni turizam

Osim stručnog osoblja, naša ordinacija ne zaostaje za inostranim I po opremi I materijalu koji koristi. Dentalux je moderno opremljena stomatološka ordinacija u kojoj vrhunski stručnjaci, dr Zoran Stajić, specijalista oralne hirurgije i dr. Srđan Konatar  specijalista stomatološke protetike koriste najsavremenije materijale i tehnike, i opremu. Naši lekari su završili veliki broj obuka u inostrantsvu, i i dalje često odlaze u inostranstvo na usavršavanje kako bi našim pacijentima omogućili što bolju negu, a sebi mir, spokoj i sreću znajući da smo dali sve od sebe za svakog pacijenta i za svaki osmeh.

 

Pacijenti nekada greše, poredeći cenu usluga u najjeftinijim ordinacijama u inostranstvu sa cenom u najboljim i najskupljim ordinacijama u Srbiji. I tada su cene u Srbiji znatno niže, ali mogu navesti na pogrešan zaključak da ta razlika nije tako dramatična kao što su očekivali. Ono što treba da znaju da je u tim slučajevima razlika u kvalitetu usluge koju mogu dobiti kod nas dramatična u odnosu na te ordinacije u inostranstvu.

Dentalni turizam u Srbiji interesuje mnoge pacijente, a oni ostaju u našoj zemlji u najčešće od sedam do deset dana, te se vraćaju zadovoljni, sa novostečenim samopouzdanjem i lepšim, blistavim osmehom, a i dalje punim novčanikom. Naravno, za svakog pacijenta se pravi individualni plan terapije koji ćemo uklopiti sa Vašim mogućnostima za dolazak u Beograd.

DENTALNI TURIZAM

DENTALNI TURIZAM U BEOGRADU

 

Glavni grad Srbije nudi turistima mnogo atraktivnih lokacija, ali i vrhunsku stomatološku uslugu u ordinaciji Dentalux koja se nalazi upravo u prestonici – Beogradu.

 

Posebno vreme i pažnju poklanjamo pacijentima iz inostranstva iz razloga što shvatamo da je potrebna hrabrost pri odluci da poverenje poklonite stomatologu iz strane zemlje, a poseta stomatologu sama po sebi nije nešto što predstavlja prijatnost. Upravo zato se tim Dentalux-a uvek trudi da Vaš boravak u prestonici Srbije učini vrlo prijatnim iskustvom koje će vam ostati lepa uspomena. Naravno, sve što nudimo se takođe odnosi i na naše sunarodnike koji rade i žive u inostranstvu.

 

Ako se odlučite za dentalni turizam u Beogradu, dobrodošli ste u našoj ordinaciji. Moguće je da Vam obezbedimo doček na aerodromu, kao i prevoz u hotel po Vašem izboru koji je u blizini naše ordinacije.

Možete da izaberete:

Hotel Hilton

Hotel Hilton

www.hilton.com/en/hotels/begbshi-hilton-belgrade/

Svi pacijenti koji imaju zakazanu intervenciju u našoj ordinaciji mogu da dobiju odličan smeštaj u hotelu Hilton po povlašćenoj ceni.

Dentalni turizam

Hotel Slavija I Slavija Lux

www.slavijahotel.com

Ili neke od apartmana koji se nalaze u blizini naše ordinacije:

Dentalni turizam

Apartmani Beograd

www.apartmanibeograd.com

 

Dentalni turizam

Stan na dan

www.stannadan.com

Tim Dentalux-a tečno govori engleski jezik, a ukoliko je potrebno može biti prisutan i prevodilac za francuski, nemački ili italijanski jezik prilikom intervencija i pregleda.

 

Plaćanje je moguće u gotovini, ali i debitnim ili kreditnim karticama Viza, Maestro i Master card, kao i domaćom karticom DIna card.

 

Zakazivanje se vrši putem telefona ili e-mail-a. Bilo bi dobro da nam putem e-mail-a pošaljete i ortopan snimak (ortopantomografy X-Ray) da bismo lakše mogli da napravimo okviran plan terapije. Na našoj kontakt strani možete pronaći naše brojeve telefona i e-mail adrese. Vaša pitanja su dobrodošla i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Ukoliko dentalni turizam vidite kao rešenje za problem, mi smo pravi izbor.

Dentalni turizam

 

Ljudi u inostranstvu izdvajaju mnogo novca i vremena na rešavanje stomatoloških problema. Najobičnije lečenje zuba košta mnogo. Zašto biste plaćali više i čekali duže na lep osmeh? U Dentalux ordinaciji radimo istim postupkom, koristimo najkvalitetnije materijale, a čekate mnogo manje na novi izgled Vašeg osmeha. Uz to je cena znatno povoljnija nego na zapadu ali opet u skladu sa kvalitetom usluge koje pružamo.

 

Nudimo Vam vrhunski kvalitet usluge sa najsavremenijim i najkvalitetnijim materijalima i opremom, a možete biti sigurni da pratimo moderne svetske standarde. Zato ne oklevajte, i ukoliko razišljate o promeni svog osmeha a niste iz Srbije obratite se našoj ordinaciji, a mi ćemo se pobrinuti da iz Srbije odete zadovoljni i nasmejani, a pritom uštedite novac. Naš cilj je da prevaziđemo Vaša očekivanja.

Call Now Button