fbpx
 

Naš tim

Dr Zoran Stajić / specijalista oralne hirurgije / dr_zoran2002@yahoo.com

Završio je Stomatološki Fakultet Univerziteta u Beogradu. Postdiplomske studije iz implantologije i parodontologije završio je na Stomatološkom fakultetu u New York-u u SAD-u. Specijalizaciju iz oralne hirurgije zavrsio je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Osim oralnom hirurgijom bavi se i ostalim granama stomatologije. Stručno se usavršavao kako u Sjedinjenim Američkim Državama tako i u Evropi. Jedan je od prvih koji je u većoj meri počeo da koristi lasere u stomatologiji u našoj zemlji. Usavršavanje u primeni lasera u stomatologiji obavio je u Izraelu i SAD-u. Član je američke akademije za lasersku stomatologiju i redovan učesnik njihovih kongresa. www.laserdentistry.org

Dr Srđan Konatar / specijalista stomatološke protetike / srdjankonatar@gmail.com

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2012. godine. Član Dentalux tima postaje 2014. godine. Ljubazan i strpljiv, učiniće da se osećate prijatno u ordinaciji. Svoje znanje iz oblasti stomatološke protetike i estetike usavršavao je na kursevima u zemlji i inostranstvu. Specijalizaciju iz oblasti stomatološke protetike završio je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Aktivan je član Evropskog udruženja za kozmetsku stomatologiju (https://escdonline.eu/), kao i Evropske asocijacije za oseointegraciju (http://www.eao.org/).

Dr Luka Novaković / doktor stomatologije / novakovic.lule1@gmail.com

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Nišu. Pripravnički staž završio je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega postaje član Dentalux tima. Tokom studija, pokazivao je interesovanje za oblast oralne hirurgije, te je i nakon završenih studija, svoje usavršavanje nastavio učešćem na različitim simpozijumima i edukacijama. Interesuju ga poslednji trendovi u stomatologiji naročito estetska stomatologija, holivudski osmeh, Digital Smile Design, digitalna stomatologija. Pored stomatologije, aktivno se bavi i muzikom.

Dr Jadran Stojadinović / specijalista ortopedije vilica / jadrans@ptt.rs

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu 2003. godine. Učestvovao je na mnogobrojnim naučnim skupovima, seminarima i kongresima. Specijalizirao je ortopediju vilica na Stomatološkom Fakultetu u Beogradu od 2007. godine, a 2010-te je postao specijalista ortopedije vilica.

Sandra Jovanović / stomatološka sestra

Završila je Zubotehničku školu u Beogradu 2013. a član Dentalux tima postaje 2016. godine. Oblast koja je posebno zanima je oralna hirurgija. Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima. Uživa u čitanju knjiga i slušanju muzike. Vodi brigu o napuštenim psima.

Call Now Button