fbpx

Naš tim

Dr Zoran Stajić / specijalista oralne hirurgije / dr_zoran2002@yahoo.com

Završio je Stomatološki Fakultet Univerziteta u Beogradu. Postdiplomske studije iz implantologije i parodontologije završio je na Stomatološkom fakultetu u New York-u u SAD-u. Specijalizaciju iz oralne hirurgije zavrsio je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Osim oralnom hirurgijom bavi se i ostalim granama stomatologije. Stručno se usavršavao kako u Sjedinjenim Američkim Državama tako i u Evropi. Jedan je od prvih koji je u većoj meri počeo da koristi lasere u stomatologiji u našoj zemlji. Usavršavanje u primeni lasera u stomatologiji obavio je u Izraelu i SAD-u. Član je američke akademije za lasersku stomatologiju i redovan učesnik njihovih kongresa. www.laserdentistry.org

Dr Luka Novaković / doktor stomatologije / novakovic.lule1@gmail.com

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Nišu. Pripravnički staž završio je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nakon čega postaje član Dentalux tima. Tokom studija, pokazivao je interesovanje za oblast oralne hirurgije, te je i nakon završenih studija, svoje usavršavanje nastavio učešćem na različitim simpozijumima i edukacijama. Interesuju ga poslednji trendovi u stomatologiji naročito estetska stomatologija, holivudski osmeh, Digital Smile Design, digitalna stomatologija. Pored stomatologije, aktivno se bavi i muzikom.

Dr Bojana Ilić / specijalista ortopedije vilica / bcetenovic@vin.bg.ac.rs

Završila je osnovne studije na Stomatološkom Fakultetu Univerziteta u Beogradu 2009. godine, gde je i obavila pripravnički staž. Doktorske studije upisuje 2010.godine na istom fakultetu koje završava uspešnom odbranom disertacije pod naslovom: Ispitivanje biokompatibilnosti nanomaterijala na bazi kalcijum silikata i njegovog uticaja na pulpo-parodontalno tkivo. Specijalista je ortopedije vilica sa dugogodišnjim iskustvom koje uz individalni pristup i maksimalnu posvećenost svakom pacijentu neguje od kada je postala član tima ordinacije Dentalux.
Stručno se usavršavala u Francuskoj (Pariz) i Hrvatskoj (Rijeka). Objavila je više od deset radova indeksiranih na međunarodnoj SCI listi. Član je Evropskog ortodontskog drustva, Balkanske asocijacije stomatologa i Ortodontskog udruzenja Srbije u čijim stručnim kongresima uzima aktivno učešće. Zamenik je glavnog urednika časopisa Balkan Journal of Dental Medicine.

Call Now Button