fbpx
Dentalux | Naš tim
Stomatološka ordinacija Dentalux na Slaviji. Osim standardnih procedura u našoj ordinaciji preko 10 godina su u upotrebi i dva tipa lasera - erbium-yag I CO2 laser.
stomatolog, stomatolog Vracar, stomatolog Beograd, vadjenje umnjaka, stomatološka ordinacija, protetika, krunice, mostovi, bezmetalna keramika, metalokeramiče krune, implanti, implantati, zubi, implantologija, oralna hirurgija, dentalni turizam, osmeh, estetska stomatologija, viniri, laser, plomba laserom, lasersko lečenje, parodontologija, sinus lift, nobel active, režanj operacija, ortodoncija, fixsni ortodontski aparat, isomed, beljenje zuba, lep osmeh, all-on-4, all-on-four, paradentoza, totalna proteza, parcijalna proteza, dr Zoran Stajic, dr Stojan Stajic, dr Srdjan Konatar, dr Jadran Stojadinovic, Waterlase iPlus, bez bola, bez injekcije, bez bušenja
40711
page-template-default,page,page-id-40711,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Naš tim

Dr Zoran Stajić / specijalista oralne hirurgije / dr_zoran2002@yahoo.com

Završio je Stomatološki Fakultet Univerziteta u Beogradu. Postdiplomske studije iz implantologije i parodontologije završio je na Stomatološkom fakultetu u New York-u u SAD-u. Specijalizaciju iz oralne hirurgije zavrsio je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Osim oralnom hirurgijom bavi se i ostalim granama stomatologije. Stručno se usavršavao kako u Sjedinjenim Američkim Državama tako i u Evropi. Jedan je od prvih koji je u većoj meri počeo da koristi lasere u stomatologiji u našoj zemlji. Usavršavanje u primeni lasera u stomatologiji obavio je u Izraelu i SAD-u. Član je američke akademije za lasersku stomatologiju i redovan učesnik njihovih kongresa. www.laserdentistry.org

Dr Srđan Konatar / specijalista stomatološke protetike / srdjankonatar@gmail.com

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2012. godine. Član Dentalux tima postaje 2014. godine. Ljubazan i strpljiv, učiniće da se osećate prijatno u ordinaciji. Svoje znanje iz oblasti stomatološke protetike i estetike usavršavao je na kursevima u zemlji i inostranstvu. Specijalizaciju iz oblasti stomatološke protetike završio je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Aktivan je član Evropskog udruženja za kozmetsku stomatologiju (http://www.escdonline.eu/), kao i Evropske asocijacije za oseointegraciju (http://www.eao.org/).

Dr Jadran Stojadinović / specijalista ortopedije vilica / jadrans@ptt.rs

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu 2003. godine. Učestvovao je na mnogobrojnim naučnim skupovima, seminarima i kongresima. Specijalizirao je ortopediju vilica na Stomatološkom Fakultetu u Beogradu od 2007. godine, a 2010-te je postao specijalista ortopedije vilica.

Sandra Jovanović / stomatološka sestra

Završila je Zubotehničku školu u Beogradu 2013. a član Dentalux tima postaje 2016. godine. Oblast koja je posebno zanima je oralna hirurgija. Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima. Uživa u čitanju knjiga i slušanju muzike. Vodi brigu o napuštenim psima.

Slavica Knežević / stomatološka sestra

Završila je Zubotehničku školu u Beogradu. Priključila se Dentalux timu 2018. godine. Hobiji su joj šminkanje i crtanje.